Förlorad Vovve

Trodde jag hade förlorat dessa bilder i röran i arkiven men icke då. Återfanns till stor glädje för undertecknad efter noggran forskning och några icke barnvänliga utrop





High-Speed

Att diska är fantastiskt roligt tycker sonen. Hoppas att det håller i sig. Kort slutartid är roligt tycker pappa, det kommer garanterat att hålla i sig.






Bilder påväg

Postade ikväll bilder från Mölndal och den fotostund jag hade där tidigare i veckan. Jag stannade strax ovanför Mölndals centrum , ställde upp min kamera och hoppades att inga tåg skulle braka fram över mig eller min kamera. Ja den hade inte överlevt -troligtvis inte jag heller.

Mot inlandet


Räls mot väster


Idag sjösattes en ny blogg i bloggoceanen

En ny blogg har precis tagit sikte emot den oändliga bloggoceanen. Min blogg kommer att kretsa kring mitt skapande av bilder och kring mitt fotograferande samt kring mitt arbete som frilansmusiker.

Idag, Lucia 2009 -har varit en produktiv dag med jobb och foto. Efter att ha avverkat en Gudstjäns och två dop, fortsatte färden mot luciatåg i privat regi. En mkt givande dag med familjen och goda vänner.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0