Ställer ut bilder

Vill bara tipsa om att jag ställer ut bilder i Råda församlingshem, Mölnlycke.
Hänger bilderna under morgondagen (30/9)



London Calling

Ett underbart besök i London, avslutades i fredags och en riktigt skön tids vila var över. Att få riktigt sova ut är något som jag bara drömt om de sista åren men nu blev det verklighet och det fanns ett rejält behov att ta av.

Bortsett ifrån spännande upplevelse -guidad tur i Tower of London bl.a så bjöds det långa promenader och god mat, minus en våffla som tyvärr var ibland det vidrigaste jag någonsin avsmakat.

Bortsett ifrån denna 'mishap', så var resan mycket lyckad och London är en stad jag verkligen vill tala mig varm för. Det gäller bara att ta med rejäla skodon för avstånden är stora och man vill ju gärna promenera för att inte missa nåt.


Battersea Powerstation. Ett gammalt uttjänt kolkraftverk som det skrivits mycket om och som ingen riktigt vet vad det ska bli av. Tower Bridge måste vara en av de mest fotograferade broarna i europa så jag valde en något annorlunda vinkel för min bild. Tagen inifrån borggården på Tower of LondonAtt hyra cykel verkade vara väldigt populärt i London, men hjälmar lyste tyvärr med sin frånvaro i de flesta fall Pernilla blickar ut över Themsen och funderar. St Pauls Cathedral - Även detta en oehört fotograferad byggnad men ack så vacker. Syns här med Millenium Bridge, i förgrunden. Ordningsmakten var ständigt närvarande. Tyvärr använder polisen i allt mindre utsträckning de klassiska hjälmarna men i några fall så kunde man få en skymt av de och ett sånt tillfälle måste ju bara förevigas.

4H! Oj vad fort det kan gå!

Besökte under dagen en 4H gård på det goda Hisingslandet tillsammans med mina föräldrar och Wille.
Vi hade en mycket trevlig dag och självklart vill jag dela med mig av några bilder ifrån denna begivenhet. Vädret var varmt och unge herrn stormtrivdes som förste barnvagnsförare.


RSS 2.0